Partners

De diverse opleidingen van Life Science & Technology Leeuwarden zijn afzonderlijk goed bekend bij studenten, bedrijven en instellingen. En niet voor niets: opleidingen als Biotechnologie, Voedingsmiddelentechnologie, Biologie en Chemie omvatten een breed en interessant werkveld en zijn bij genoemde ‘insiders’ behalve bekend, zeker ook bemind.

En juist omdat het totale werkveld van onze opleidingen zo interessant, veelomvattend en kansrijk is, vindt wij het belangrijk dat aankomende studenten, het bedrijfsleven, onderzoeksinstellingen en overheden heel gericht kennismaken met de vele mogelijkheden die LS&T Leeuwarden omvat.

Wat doen we, hoe werken en leren we, wat bieden we, hoe is de synergie tussen onze opleidingen en het bedrijfsleven. En: hoe faciliteren wij vanuit ons onderdeel Research & Development, LSRD, talloze projecten waarin studenten, docenten en bedrijven succesvol en samenwerken. Hoe stellen wij kennis over en capaciteit voor toegepaste technologie beschikbaar voor mens, maatschappij en industrie.

Bedrijven als Royal Friesland Campina, Koopmans Meel, AVEBE, EcoStyle en Izore kunnen hier een mooi resultatenboekje over open doen. En dat doet LS&T Leeuwarden vanaf nu ook: want samen kunnen we veel, doen we veel en bereiken we veel. Het is daarom tijd dat de wereld van vandaag weet wat de wereld van morgen volgens ons kan zijn.

wac

Werkveld Advies Commissie (WAC)

LS&T Leeuwarden werkt samen met Werkveld Advies Commissie (WAC) aan onze opleidingen om deze naadloos te laten aansluiten op wensen van toekomstige werkgevers van onze studenten.

Hiertoe hebben we onder andere ook een besloten Linkedin-groep opgericht met praktische meedenkers en inspirerende dwarsdenkers.

Deelnemen aan deze groep? Stuur een mail naar Marjo Dijkstra en we nemen zo snel mogelijk contact op.

Marjo Dijkstra

Verhalen

Robbin Oosting

Chemische Technologie en Milieukunde
Robbin Oosting

"Ik zit in mijn laatste jaar van de studies Chemische Technologie en Milieukunde. Binnen van Hall Larenstein kreeg ik de mogelijkheid om binnen 5 jaar...

Lees meer

Erwin van der Meulen

Afgestudeerd Biotechnologie
Erwin van der Meulen

"Als veertienjarige jongen wist ik het al: ik wilde Biotechnologie studeren. Geen idee waarom precies, maar laten we het een roeping noemen. En het bl...

Lees meer

Bekijk alle verhalen

Laatste tweets

LS&T is een samenwerkingsverband van

Volg ons via: