Hoe komt het zuivelproduct in de schappen van de supermarkt terecht? Hoe hoort het zuivelproduct te smaken? Op welke manier moeten poeders, gemaakt van melkbestanddelen, oplossen? Met welke zaken op het gebied van veiligheid en duurzaamheid moet rekening gehouden worden? Allemaal vragen waar een zuiveltechnoloog zich mee bezighoudt. Een boeiende specialisatie voor jou? Deze specialisatie wordt in Leeuwarden aangeboden.
In de veelzijdige wereld van productontwikkeling begint het met een idee: is er iets nieuws of beters te verzinnen? Dan volgt de technologie: kun je het echt maken en zo ja, hoe dan? Vervolgens ga je op zoek naar de mogelijkheden om het grootschalig te produceren en in de markt te zetten. Onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten zijn belangrijk om een goede concurrentiepositie in de markt te houden en om in te spelen op wensen van de consument. Het werkveld staat te springen om professionals die weten wat wel en wat niet kan! Deze specialisatie wordt in Velp in het Engels aangeboden.
Gezonde voeding is erg belangrijk voor een gezond lichaam. Dat wordt door steeds meer mensen onderstreept. Gelukkig maar! Er wordt door het bedrijfsleven hard aan getrokken om producten te maken die lekker én gezond zijn. Het vakgebied van voeding is continu in beweging: nieuwe producten, productiewijzen, gevaren en risico’s verschijnen in hoog tempo. Consumenten stellen hoge eisen. Nieuwe feiten over voedselveiligheid en gezondheid moeten worden omgezet in wet- en regelgeving. Om aan al deze behoeften te voldoen, heb je specialisten nodig zoals jij! Een uitdaging voor jou? Deze specialisatie wordt zowel in Velp (Engels) als in Leeuwarden (Nederlands) aangeboden.
Werk zat, want deze wereldwijde bedrijfstak maakt voortdurend producten die beter en gezonder zijn. Kwaliteit en innovatie zijn belangrijke begrippen in deze branche. Er komt heel wat kijken bij de introductie van nieuwe producten op de markt. Food Technology biedt jou een brede basis, waarmee je alle kanten op kunt! Deze specialisatie wordt in Leeuwarden aangeboden
Belangstelling voor voedingsmiddelen maar ook voor techniek? Willen de pepermuntjes niet drogen bij vochtig zomerweer? Jij lost het probleem op! Energie besparen bij de bakovens van een koekfabriek? Ga er maar aan staan. Overal in de sector staat men te springen om technische mensen die weten wat wel en niet kan met voedingsmiddelen. Zie je kans om je technische kennis te gebruiken in een boeiend vakgebied! Deze specialisatie wordt in Leeuwarden aangeboden.
Terug