Belangrijke informatie

Locatie

Leeuwarden en Velp (inschrijven en studeren bij Van Hall Larenstein)

Taal

Nederlandstalig

Toelatingseisen

Havo: NT; NG; EM met wiskunde A en scheikunde, CM met wiskunde A en scheikunde
Vwo: NT; NG; EM met wiskunde A en scheikunde, CM met wiskunde A en scheikunde​
Mbo: Studenten met een mbo-diploma niveau 4 zijn toelaatbaar. Voor een goede kans op succes worden de vakken Nederlands (alleen als er wordt gekozen voor de Nederlandstalige opleiding in Leeuwarden), Engels en wiskunde A of B en scheikunde op havo-eindexamenniveau ten zeerste aanbevolen.

Neem voor meer informatie over toelating, toelatingstoetsen of alternatieven contact op met het Student Service Centre via 058 284 6232 of inschrijvingen@hvhl.nl.

Studiekeuzecheck

Wie zich inschrijft voor een opleiding bij Van Hall Larenstein doet mee aan de studiekeuzecheck. Voldoe je aan de toelatingseisen en schrijf je je voor 1 mei in, dan heb je toelatingsrecht tot de opleiding van je keuze. Schrijf je je toch na 1 mei in, dan vervalt automatisch je toelatingsrecht. De uitkomst van de studiekeuzecheck is mede bepalend voor toelating tot de opleiding.

STUDIE IN CIJFERS

Terug

Verhalen

Robbin Oosting

Chemische Technologie en Milieukunde
Robbin Oosting

"Ik zit in mijn laatste jaar van de studies Chemische Technologie en Milieukunde. Binnen van Hall Larenstein kreeg ik de mogelijkheid om binnen 5 jaar...

Lees meer

Erwin van der Meulen

Afgestudeerd Biotechnologie
Erwin van der Meulen

"Als veertienjarige jongen wist ik het al: ik wilde Biotechnologie studeren. Geen idee waarom precies, maar laten we het een roeping noemen. En het bl...

Lees meer

Bekijk alle verhalen

Laatste tweets

LS&T is een samenwerkingsverband van

Volg ons via: