Aanmelden/inschrijven

Hartelijk dank voor je interesse in deze opleiding

Het betreft een nieuwe opleiding, waarvoor de accreditatie volgend jaar plaats gaat vinden. Bij een (verwacht) positief resultaat zal de opleiding in studiejaar 2019-2020 van start gaan.

Stap 1: aanmelden via het Aanmeld portaal

Je kunt je officieel aanmelden via het Aanmeld portaal. Dit portaal kun je bereiken via onderstaande button:

​Aanmelden/inschrijven

Selecteer je taalkeuze en klik op Nieuw account.
Voor een goede weergave van alle vragen, raden we je aan om het Aanmeld portaal in te vullen op een computer of laptop en de internetbrowser Google Chrome of Firefox te gebruiken.  
 
Bij het invullen van het portaal heb je nodig:

  • Je paspoort of ID kaart
  • Indien al behaald: je diploma en cijferlijst

Stap 2: je verzoek tot inschrijving afronden

Nadat je het portaal hebt afgerond, wordt je aanmelding verstuurd. Je ontvangt per e-mail een ontvangstbevestiging en we gaan je dossier in behandeling nemen.
Je zult allereerst vanaf januari per e-mail een uitnodiging krijgen om de studiekeuzecheck in te vullen. Verder zullen wij beoordelen of je toelaatbaat bent en jou informeren over wat er nog moet gebeuren om je inschrijfverzoek af te ronden.
  
Mocht de opleiding onverhoopt niet van start kunnen gaan, dan kun je de specialisatie Forensic Sciences binnen de opleiding Biotechnologie kiezen. Je meldt je dan via Studielink aan voor Biotechnologie.
 
Kom je er niet uit? Neem dan gerust contact op met het Student Service Centre. We helpen je graag verder. Je kunt mailen naar of bellen naar 058 284 6232.

Laatste tweets

LS&T is een samenwerkingsverband van

Volg ons via: