Belangrijke informatie

Locatie

Leeuwarden (inschrijving loopt via NHL Stenden Hogeschool, studeren doe je aan Van Hall Larenstein)

Taal

Nederlandstalig

Toelatingseisen

Havo: NT; NG; EM/CM met wiskunde A of B en scheikunde
Vwo: NT; NG; EM/CM met wiskunde A of B en scheikunde
Mbo: Studenten met een mbo-diploma niveau 4 uit alle domeinen zijn toelaatbaar, behalve een mbo-diploma niveau 4 uit het domein Handel & Ondernemerschap en Economie & Administratie. Bij een mbo-diploma niveau 4 uit het domein Handel & Ondernemerschap en Economie & Administratie moet een voldoende certificaat Wiskunde A of B en Scheikunde behaald zijn. Heb je een mbo-diploma niveau 4 uit een toelaatbaar domein, dan worden voor een goede kans op succes de vakken Nederlands, Engels, Scheikunde en Wiskunde A of B sterk aanbevolen.

Neem voor meer informatie over toelating, toelatingstoetsen of alternatieven contact op met het Student Service Centre via 058 284 6232 of inschrijvingen@hvhl.nl.

Studiekeuzecheck

Wie zich inschrijft voor een opleiding bij Van Hall Larenstein doet mee aan de studiekeuzecheck. Voldoe je aan de toelatingseisen en schrijf je je voor 1 mei in, dan heb je toelatingsrecht tot de opleiding van je keuze. Schrijf je je toch na 1 mei in, dan vervalt automatisch je toelatingsrecht. De uitkomst van de studiekeuzecheck is mede bepalend voor toelating tot de opleiding.

STUDIE IN CIJFERS

Terug

Verhalen

Robbin Oosting

Chemische Technologie en Milieukunde
Robbin Oosting

"Ik zit in mijn laatste jaar van de studies Chemische Technologie en Milieukunde. Binnen van Hall Larenstein kreeg ik de mogelijkheid om binnen 5 jaar...

Lees meer

Erwin van der Meulen

Afgestudeerd Biotechnologie
Erwin van der Meulen

"Als veertienjarige jongen wist ik het al: ik wilde Biotechnologie studeren. Geen idee waarom precies, maar laten we het een roeping noemen. En het bl...

Lees meer

Bekijk alle verhalen

Laatste tweets

LS&T is een samenwerkingsverband van

Volg ons via: