Hier volgt een overzicht van lopende projecten en projecten die nog in ontwikkeling zijn.
Lopende projecten
Verduurzamen van zuivelproducten via de receptuur
Houdbaar maken van laag-zout kaas
Volgende generatie microfiltratie voor het pasteuriseren en steriliseren van zuivel
Projecten in ontwikkeling
GO4DAIRY: Vermindering van glycatie in zuivelproducten (ism. Health & Safety)
Drogen van uniforme druppels met een elektrisch veld (ism. Water technology)
Milde fermentatie voor het langer houdbaar van melk geproduceerd in India
(ism. Health & Safety)
Impact van 'smart dairy farming' op het effectief en duurzaam produceren van zuivelproducten (ism. Duurzame melkveehouderij en Smart Dairy Farming)
Nieuw proces-product simulatie platform voor onderwijs en onderzoek
Verhalen
Robbin Oosting
Chemische Technologie en Milieukunde
"Ik zit in mijn laatste jaar van de studies Chemische Technologie en Milieukunde. Binnen van Hall Larenstein kreeg ik de mogelijkheid om binnen 5 jaar...
"Als veertienjarige jongen wist ik het al: ik wilde Biotechnologie studeren. Geen idee waarom precies, maar laten we het een roeping noemen. En het bl...