Projecten/publicaties

Hier volgt een overzicht van lopende projecten en projecten die nog in ontwikkeling zijn.

Lopende projecten

  • Verduurzamen van zuivelproducten via de receptuur
  • Houdbaar maken van laag-zout kaas
  • Volgende generatie microfiltratie voor het pasteuriseren en steriliseren van zuivel

Projecten in ontwikkeling

  • GO4DAIRY: Vermindering van glycatie in zuivelproducten (ism. Health & Safety)
  • Drogen van uniforme druppels met een elektrisch veld (ism. Water technology)
  • Milde fermentatie voor het langer houdbaar van melk geproduceerd in India
    (ism. Health & Safety)
  • Impact van 'smart dairy farming' op het effectief en duurzaam produceren van zuivelproducten (ism. Duurzame melkveehouderij en Smart Dairy Farming)
  • Nieuw proces-product simulatie platform voor onderwijs en onderzoek

Verhalen

Robbin Oosting

Chemische Technologie en Milieukunde
Robbin Oosting

"Ik zit in mijn laatste jaar van de studies Chemische Technologie en Milieukunde. Binnen van Hall Larenstein kreeg ik de mogelijkheid om binnen 5 jaar...

Lees meer

Erwin van der Meulen

Afgestudeerd Biotechnologie
Erwin van der Meulen

"Als veertienjarige jongen wist ik het al: ik wilde Biotechnologie studeren. Geen idee waarom precies, maar laten we het een roeping noemen. En het bl...

Lees meer

Bekijk alle verhalen

Laatste tweets

LS&T is een samenwerkingsverband van

Volg ons via: